Skaldet er smukt gav 300.000 kr. til brystkræftforskning

Race Against Breast Cancer, Skaldet er smuk catwalk 2014

Race Against Breast Cancer, Skaldet er smuk catwalk 2014

A Race Against Breast Cancer har nu afholdt tre catwalks og tre udstillinger og nærmer sig 12 mio. indsamlede kroner til forskning i brystkræft. Den tredje Skaldet er smukt-catwalk, som fandt sted 4. maj 2014, indbragte knapt 300.000 kroner. 

Igen i år har fonden A Race Against Breast Cancer sammen med en flok skønne, skaldede kvinder i kemobehandling for brystkræft slået fast, at power, kvindelighed og skønhed ikke forsvinder, fordi man bliver skaldet. Skaldet er smukt 2014 var endnu en fantastisk og mindeværdig catwalk, hvor 16 smukke, stærke og skaldede kvinder indtog catwalken i dansk designertøj og haute couture kjoler med mange beundrende blikke hvilende på sig.

Nu kan du genopleve dagen og få et unikt indblik i stemningen backstage med denne flotte film fra catwalken, lavet af Mads Elias.

Eller du kan se alle de smukke fotos på vores Facebook side her.

Der var igen i år stor interesse fra medierne, og blandt andet DR’s TV Avisen og Go’ Morgen Danmark på TV2 lavede indslag og interviews på dagen. A Race Against Breast Cancer vil nu bruge al den gode omtale til at sikre sig endnu flere virksomhedssponsorater, så brystkræftforskningen kan nå nye milepæle.

Race Against Breast Cancer, Skaldet er smuk catwalk 2014

Race Against Breast Cancer, Skaldet er smuk catwalk 2014

Tak til afgående næstformand & velkommen til den nye
A Race Against Breast Cancer siger stor tak til næstformand Pia Kvistborg Brokmose, som efter snart tre år i fonden har valgt at træde ud af bestyrelsen. Vi takker Pia for hendes store arbejde, energi og kæmpe engagement i den gode sags tjeneste.

Samtidig vil vi gerne byde velkommen til Lisbet Elmdal, som bliver fondens nye næstformand. Lisbet er i forvejen medlem af bestyrelsen og kommer til at stå i spidsen for virksomhedssponsorater til fonden.

Hjælp os med at forblive §8-godkendte
Fonden er § 8A-godkendt, hvilket betyder, at donationer kan trækkes fra i skat. Den godkendelse er altafgørende for vores eksistens, da det er væsentligt at kunne tilbyde skattefradrag til de virksomheder, der støtter os med donationer.

Efter SKAT’s nye regler, skal antallet af gavegivere årligt overstige 100 personer for, at SKAT fortsat vil § 8-godkende fonden, og hver gavegiver skal give mindst 200 kr.

Hjælp os med at bevare vores §8-godkendelse. Støt med en donation, og du er med til at sikre, at vi også i 2015 kan samle penge ind til forskerne. Husk, at navn og adresse samt CPR/CVR nr. skal oplyses, hvis du ønsker fradrag i skat for dit bidrag. På forhånd tak for din hjælp..